ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Νο1 ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

H lionhost, είναι μια Premium Web Hosting Εταιρία που βρίσκεται στην Ελλάδα, παρέχει την ποιότητα των υπηρεσιών web hosting σε πλατφόρμα Linux. Η επαγγελματική λύση φιλοξενίας κυμαίνεται από φιλοξενία κοινών ιστοσελιδών, φόρουμ, joomla sites εως και μεταπωλητές χώρου, VPS (Virtual Private Server). Οι δικές μας web hosting λύσεις παρέχουν εγγύηση uptime 99,95%. Χρησιμοποιούμε απο τα καλύτερα Eλληνικά ποιά datacenters για τις υπηρεσίες μας, όπως και γαλλικούς και γερμανικούς σέρβερς.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας σε έναν κοινόχρηστο διακομιστή μερικές φορές δεν είναι αρκετές για να επιτρέψουν σε σας το είδος της προσβασιμότητας που χρειάζεστε. Σε τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να εξετάσετε την περίπτωση ενός virtual, η dedicated server. Μπορείτε να ελέγχετε πλήρως τον διακομιστή σας, setups, εγκαταστάσεις λογισμικού, τροποποιήσεις των χρηστών, και τα δεδομένα αντιγράφων ασφαλείας.Σε χαμηλότερη τιμή από μερικά web hosting μεγαλύτερα πακέτα άλλων εταιρειών, στην lionhost μπορείτε να λειτουργήσετε τον server σας! Το προσωπικό της lionhost εργάζεται σκληρά για την επιχείρησή σας.

Τα data center της εταιρίας είναι τέλειος τόπος φιλοξενίας. Οι διαχειριστές είναι εδώ για να σας βοηθήσουν 24 / 7 με όλες τις ανάγκες σας για web hosting. Νοιαζόμαστε για την ικανοποίηση του κάθε πελάτη. Με αυτό κατά νου, έχουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία μας εντός των πρώτων 30 ημερών από την παραγγελία σας. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ως ένας από τους πελάτες μας. Παρακαλείσθε να συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας και να μάθετε περισσότερα για την k-planet, γιατι ναι είναι απλώς η έξυπνη Choose για σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας με τυχόν ερωτήματα που θα θέλαμε να απαντηθούν απο εμάς. Ελληνικό data center στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Σύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών Απομόνωση του εσωτερικού δικτύου και των κρίσιμων δεδομένων 100% ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και εξοπλισμός Εγγυημένη διαθεσιμότητα 99,95% Η lionhost επιδιώκοντας να παρέχει πάντοτε τεχνολογικές υπηρεσίες αιχμης, ειδικά στοχευμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της αγοράς των Βαλκανίων, ανέπτυξε και μίσθωσε γραμμές και στην Ελλάδα.. Ως βάση επιλέχθηκε η Θεσσαλονίκη, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο γρήγορα εξελισσόμενους τηλεπικοινωνιακούς κόμβους στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η lionhost και οι θυγατρικές της lionhost.gr και k-domains.eu σας εγγυώνται καλήτερες και φτηνότερες υπηρεσίες.

Η Ιστορία μας

Εφτά έτη συνεχής λειτουργίας, μας καθιστά απο τις ποιο υπεύθηνες εταιρίες στον κόσμο.

Αναπτυσσόμενη Εταιρία

Η lionhost περιλαμβάνετε στις 500 ταχύτατα αναπτυσόμενες εταιρίες, στην Ελλάδα.

10000 domains

Εκμεταλλευτείτε το online σύστημα μας να κατοχυρώσετε το δικό σας domain.

2000 customers

Χιλίαδες πελάτες έχουν εμπιστευτεί τις υπηρεσίες τους σε εμάς και τους ευχαριστούμε.

99.99% Uptime

Η εγγύηση της διαθεσιμότητας της υπηρεσίας σας αποτελεἰ προτεραιὀτητα μας.

Αποκτήστε τώρα αξιόπιστο vps από την lionhost σε φανταστικές τιμές

Copyright © 2015 lionhost.gr All rights reserved.

 

Choose Theme


Choose Layout:
WIDE BOXED
Color of Theme
BG Patterns for Boxed