ΕΙΜΑΣΤΕ Η lionhost

Hosting ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

 

 

 

 

H lionhost είναι αφιερωμένη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές. Οι όροι που ακολουθούν είναι απαραίτητοι για να εξασφαλιστεί ότι θα μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας, την ίδια στιγμή που εκεινοι πληρούν τις νόμιμες και ηθικές ευθύνες. Η αποτυχία για την παρακολούθηση της κατάστασης θα είναι λόγος για άμεση απενεργοποίηση του λογαριασμού, χωρίς προειδοποίηση. Δραστηριότητα η οποία έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή ή την απενεργοποίηση ενός λογαριασμού, θα οδηγήσει σε απώλεια όλων των αμοιβών που καταβλήθηκαν. Για την αναφορά υποψιών κατάχρησης ή τυχόν παραβιάσεις των πολιτικών αυτών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη διαχείριση στο support

Παράνομη χρήση

Οι διακομιστές της lionhost μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για νόμιμους σκοπούς. Η μετάδοση, αποθήκευση, διανομή ή οποιασδήποτε πληροφορίας, τα δεδομένα ή το υλικό στην παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή κανονισμού απαγορεύεται. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε: copyrighted υλικό, εμπορικά σήματα, εμπορικά μυστικά ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που χρησιμοποιούνται χωρίς κατάλληλη εξουσιοδότηση, καθώς και υλικό που είναι άσεμνο, δυσφημιστικό, συνιστά παράνομη απειλή ή παραβιάζει νόμους ελέγχου εξαγωγών. Παραδείγματα μη αποδεκτoύ περιεχομένου ή συνδέσμους: πειρατικό λογισμικό, Hackers προγράμματα ή αρχεία, Warez sites, MP3, και IRC bots. Κάθε είδος φόρουμ / συζήτηση joomla sites επιτρέπoνται, δεδομένου ότι ακολουθούν τους παραπάνω κανόνες. Spam/ abuse δεν επιτρέπεται στους σέρβερ μας.

Παράνομο Περιεχόμενο

Η lionhost δεν επιτρέπει IRC bots eggdrop, BitchX, XiRCON και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που παρεμβαίνει με φυσιολογική λειτουργία του διακομιστή. Δεν επιτρέπεται warez. Web proxies δεν είναι ανεκτά. Αυτό περιλαμβάνει NPH-Proxy, και web proxy. If your Αν το site σας εντοπιστεί να κρατά κάθε ειδους proxy αρχεία, ο λογαριασμός σας θα ανασταλεί και να ακυρωθεί. Επίσης δεν επιτρέπονται newsletters, εμαιλ spam.

Διανομή λογισμικού

Οι web hosting λογαριασμoi δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς της κατανομής των προϊόντων λογισμικού και των πολυμέσων. Εάν επιθυμείτε να διανείμετε το λογισμικό ή / και αρχεία πολυμέσων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ειδικό καθεστώς για τις πωλήσεις.

Χρήση και αποθήκευση αρχείων

Η lionhost και οι web hosting λογαριασμοί της δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς της διανομής και αποθηκεύσης ένος ασυνήθιστου ποσού των αρχείων. Είμαστε μια υπηρεσία φιλοξενίας Web και όχι υπηρεσία αποθήκευσης. Κάθε ιστοσελίδα των οποίων η χρήση του χώρου στο δίσκο για την αποθήκευση των αρχείων υπερβαίνει το 50% της συνολικής χρήσης, έιτε από άποψη μεγέθους ή συνολικό αριθμό των αρχείων, θα θεωρείται ότι χρησιμοποιεί ασυνήθιστα ποσά των αρχείων. Στο σημείο αυτό, αν διαπιστωθεί ότι τα εν λόγω αρχεία είναι παράνομα ή επιβλαβή με κάθε τρόπο, θα σας κοινοποιηθεί να μεταφερθείτε σε μισθωμενο μηχάνημα. Αν δεν έχετε κάποια αρνητική πρόθεση να προκαλέσετε βλάβες στο διακομιστή μας ή σε άλλους με τα αρχεία που κρατάτε online τότε δεν έχετε τίποτα για να ανησυχήτε . Η εταιρία μας δεν θέλει να θέσει περιορισμούς στους πόρους του συστήματος. Κάθε ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί ένα υψηλό ποσό του διακομιστή πόρων (CPU, μνήμης, και των πόρων του δικτύου) θα δοθεί η δυνατότητα να μεταφερθεί σε μισθωμένο μηχάνημα. Η κατάχρηση και η κακή χρήση των πόρων του συστήματος είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, και δεν το ανεχόμαστε. Resources σε έναν κοινόχρηστο διακομιστή πρέπει να μοιράζονται με άλλους χρήστες, κι επομένως θα πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε έναν η δύο πελάτες να χρησιμοποιούν το σύνολο των πόρων του συστήματος σε έναν κοινόχρηστο υπολογιστή και όλοι οι υπόλοιποι χρήστες να υποφέρουν εξαιτίας αυτών . Η υπερβολική χρήση της CPU και της μνήμης από έναν ή περισσότερους πελάτες προκαλεί ακραία βραδύτητα σε όλους τους τομείς: MySQL, Email, HTTP και περισσότερο.Εάν η κεντρική μονάδα επεξεργασίας και χρήσης της μνήμης γίνετε από λίγες πελάτες το σύνολο των τόπων που φιλοξενούνται στο μηχάνημα θα επιστρέψει σφάλματα και δεν θα είναι προσβάσιμα.

Security Ασφάλεια

Οι χρήστες απαγορεύεται να παραβιάζουν ή να προσπαθήσουν να παραβιάσουν την ασφάλεια του δικτίου της lionhost. Παραβιάσεις του συστήματος ή της ασφάλειας του δικτύου μπορεί να οδηγήσει σε αστική ή ποινική ευθύνη. Κάθε προσπάθεια του κάθε χρήστη, να παρέμβει στην υποδομή του δικτύου, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, υπερφόρτωση, "πλημμύρα", "βομβαρδισμό mail" ή "συντρίβεται", θα ακυρώνεται. Κάθε πακέτο φιλοξενίας που αγοράζετε είναι μοναδικό σε όνομα και χρήση - δεν μπορείτε να αγοράσετε πολλά πακέτα για συνδυασμό bandwidth & χώρου. Για τον μεταπωλητή pachages μπορείτε να δημιουργήσετε τόσα πακέτα όσα σας επιτρέπουν οι πόροι σας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε extra χώρο επικοινωνήστε μαζι μας.

Backups

Η lionhost παίρνει μέτρα για να διατηρηθεί η ακεραιότητα του συστήματος. Ωστόσο, δεν θα είναι υπεύθυνη για την απώλεια των δεδομένων αν οφείλεται σε οποιαδήποτε αιτία. Για να εξασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο προστασίας των δεδομένων,η lionhost συνιστά ότι όλες οι πληροφορίες πρέπει να κρατόνται στον υπολογιστή σας, μέσω ftp clients ή εξαγωγή της βάσης δεδομένων σας από phpmyadmin ή χρησιμοποιώντας το αντίγραφο ασφαλείας που παρέχουμε σας από το cpanel. Μπορείτε επίσης να συμπιέστε τους φακέλους σας και να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας Όπως με όλα τα δεδομένα που κατέχουν μεγάλη σημασία στην, θα πρέπει να είναι σε περισσότερες από μία θέση. Τα backup της εταιρίας είναι σχεδιασμένα για βλάβη υλικού και όχι για σφάλμα του πελάτη.Ρωτήστε μας πώς μπορείτε να κάνετε backup τα αρχεία σας Για τα virtuals και dedicated σχέδια συνιστούμε αγορά εφεδρική αποθήκευσης σε οποιοδήποτε από τα συστήματα / υπηρεσίες .Οι πελάτες μπορούν να αγοράζουν δίσκους backup ή την εφεδρική αποθήκευση. Αν αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας δεν υπάρχει θα γίνει εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και λογισμικού από εμάς, σε ένα νέο σκληρό δίσκο, θα σεταριστεί η ελαττωματική μονάδα στον server για επαναφορά δεδομένων -μέχρι και 72 ώρες μετά την επανεγκατάσταση, υπό ευθήνη του πελάτη.
Εάν υπάρχει λύση backup και το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι ενεργοποιημένο, θα έχουμε εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και λογισμικού / διαμορφώσεις εγκαταστήσει προηγουμένως από εμάς, σε ένα νέο σκληρό δίσκο, και θα βοηθήσουμε με την αποκατάσταση των δεδομένων του συστήματος, χωρίς επιπλέον χρέωση. Υπεύθυνες για τη διαχείριση backup λύσεις υπάρχουν αυτόματα για όλες τις virtual hosting προσφορές μας. η lionhost παντα συνιστά να κρατάτε αντίγραφα ασφαλέιας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την πλήρη, ή ακόμα και μερική, την ανάκτηση των δεδομένων από καταστραμένο σκληρό δίσκο , αλλά θα εργαστούμε να επαναφέρουμε τα δεδομένα από το προβληματικό υλικό οσο γίνεται βέβαια . Σε περίπτωση διακοπής της παροχής λογισμικού και Hacked / Κατασταλμένων Λειτουργικών Συστήματων η επανεγκατάσταση θα χρεωθεί με το ποσό των 75 ευρώ και με την βοήθεια του λογισμικού / διαμορφώσης για ανάκτηση των δεδομένων, θα χρεώνεστε με 75euros ανά ώρα, στην περίπτωση που το εν λόγω σύστημα πάσχει απο σφάλματα λογισμικού ή εχει γίνει compromise. Αν αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας δεν υπάρχει θα γίνει εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και λογισμικού από εμάς, σε ένα νέο σκληρό δίσκο, θα σεταριστεί η ελαττωματική μονάδα στον server για επαναφορά δεδομένων -μέχρι και 72 ώρες μετά την επανεγκατάσταση, υπό ευθήνη του πελάτη.

Όροι χρήσης για dedicated and virtual hosting.

Λειτουργικό Σύστημα: Η lionhost θα εκτελέσει την αρχική εγκατάσταση και την ασφάλεια / patches πυρήνα και τις ενημερώσεις του κάθε λειτουργικό σύστηματος που υποστηρίζεται, χωρίς επιπλέον κόστος. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα επί του παρόντος περιλαμβάνουν : Linux Fedora 1, FreeBSD 4 , Windows Server 2003 , & CentOS Linux 3. Στο τέλος του κύκλου της ζωής είναι ακόμη στο στάδιο που προβλέπεται για το Red Hat Linux T 8 και Windows Server 2000 . Εκ νέου εγκατάσταση του κάθε server, για λόγους άλλους από αστοχία υλικού, θα χρεωθεί ένα κατ 'αποκοπή ποσό των 75 ευρώ.Η k-planet θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων και επισκευή των βασικών προβλημάτων του λειτουργικού συστήματος για τα υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα.H k-planet δεν θα εγκαταστήσει εναλλακτικά λειτουργικά συστημάτα κατόπιν αιτήματος του πελάτη, κάθε περίπτωση. Ταυποστηρίζομενα πάνελ ελέγχου περιλαμβάνουν σήμερα CPanel , Plesk , & DirectAdmin . Το ποσό των 10 ευρώ θα χρεωθεί για επαναγκατάσταση των λογισμικών του vps. Η υποστήριξη των βασικών λειτουργιών του πίνακα ελέγχου (δηλαδή: προσθαφαίρεση λογαριασμών, dns λειτουργίες, αλλαγές κωδικό πρόσβασης, κλπ ...) και περιορισμένη υποστήριξη του πίνακα ελέγχου εγκατεστημένο λογισμικό 3ο μέρους (δηλ.: proftpd, pureftpd, mailman, agora) θα πρέπει να παρέχονται. Η lionhost δεν θα παρέχει υποστήριξη του λογισμικού πίνακα ελέγχου, ή σε οποιοδήποτε προσθήκες λογισμικού 3rd party, επίσης bugs του λογισμικού, τα θέματα αυτά θα πρέπει να τεθούν υπόψη των προμηθευτών λογισμικού άμεσα για την υποστήριξη. Η lionhost δεν είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη ιστοσελίδων, μη υποστηριζόμενo μέρος του λογισμικού και / ή δέσμες ενεργειών (π.χ.: συμβατότητα, εγκατάσταση, συντήρηση), εκτός αν εκτελούνται καθημερινά καθήκοντα διαχείρισης (π.χ.: τη δημιουργία νέων χρηστών, λογαριασμούς email, & domains ). Ολα τα παραπάνω αναφορούν τα unmanaged σχέδια.

Software Updates / Patches και O / S Αναβαθμίσεις

Η lionhost δεν θα βοηθήσει, με ενημέρωση του πίνακα ελέγχου για διαχειριζόμενες υπηρεσές ασφαλείας και patches για κάθε σύστημα που εκτελεί ένα υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα. Ο πελάτης μπορεί να ενημερώνει αυτόματα το λογισμικό , συμπεριλαμβανομένων των 3rd party εγκαταστάσεων. Η lionhost μπορεί να βοηθήσει με ενημερώσεις πίνακα ελέγχου με συντελεστή 75 ευρώ ανά ώρα. Η lionhost θα ενημερώσει αυτόματα τoυς κεντρικούς κόμβους VPS backend, μιας και έχουμε πλήρης διαχείριση των συστημάτων, επίσης μπορεί να βοηθήσει με κώδικα ασφαλείας του κάθε VPS σε ποσοστό ύψους 75 ευρώ ανά ώρα, ανάλογα με την δυσκολία που αυτό παρουσιάζει στην ενημέρωση.

Hardware

Συντήρηση και αντικατάσταση: Εάν οποιοδήποτε στοιχείο υλικού που παρέχονται σε ένα σύστημα αποτύχει, θα αντικατασταθεί δωρεάν. Όλα τα λειτουργικά συστήματα, που υποστηρίζονται , καθώς και το λογισμικό που έχει εγκατασταθεί πριν από εμάς, θα επανατοποθετηθούν χωρίς επιπλέον κόστος για τον πελάτη, στην περίπτωση αποτυχίας υλικού. Για πληροφορίες σχετικά με την αποκατάσταση του συστήματος πέρα από το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό / διαμορφώσεις, παρακαλούμε δείτε το τμήμα στο παρόν έγγραφο με τίτλο Backups".

Παρακολούθηση

Η lionhost θα παρακολουθεί ένα πρωτόκολλο για κάθε σύστημα, για να βεβαιωθεί ότι το σύστημα λειτουργεί. Το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο που ελέγχεται είναι HTTP (Θύρα 80), ωστόσο, σχετικά με τα συστήματα που δεν ανταποκρίνονται η παρακολούθηση πραγματοποιείται μέσω άλλου πρωτοκόλλου. Διαθέσιμα πρωτόκολλα παρακολούθησης είναι HTTP, SMTP, FTP, SSH, και ICMP (ping). Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει ένα ειδικό πρωτόκολλο και όχι την προεπιλεγμένη Choose. Η παρακολούθηση των πολλαπλών συστημάτων μπορεί να είναι διαθέσιμη με επιπλέον κόστος. Τα managed σχέδια παρακολουθούνται σε πολλαπλά πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων πρωτόκολλων , και μπορούν να καθορίζονται από το χρήστη. Εάν ένας διακομιστής αδυνατεί να ανταποκριθεί σε πρωτόκολλο, Η k-planet θα προσπαθήσει να ελέγξει την κατάσταση του server μέσω άλλου πρωτοκόλλου. Θα επανεκκινήσουμε ι αυτόματα τα συστήματα που αποτυγχάνουν να ανταποκριθούν. αποτυγχάνει. Εάν η δεύτερη δοκιμή πρωτόκολλο ανταποκρίνεται σωστά, η lionhost θα επιχειρήσει να συνδεθεί στο σύστημα για την αποκατάσταση / επανεκκίνηση των υπηρεσιών. H lionhost δεν χρεώνει για επανεκκινήσεις σε κάθε σύστημα στο δίκτυο.

Είναι ευθύνη του πελάτη να ενημερώσετε τον κωδικό του root, και να μας ενημερώσετε για την αλλαγή, αλλιώς δεν θα είμαστε σε θέση να αποκαταστήσουμε / επανεκκίνουμε τα μηχανήματα , και δεν θα θεωρηθούμε υπεύθυνοι για την αποτυχία αυτή. Είναι ευθύνη του πελάτη να τηρεί την πρόσβαση από το σύστημα διευθύνσεων που διαθέτει το σύστημα μας , και να μην ενεργοποιείται μέσω του τείχους προστασίας, και να μας ενημερώνετε κάθε φορά για τις αλλαγές. Διαφορετικά, δεν θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες παρακολούθησης, και δεν θα θεωρηθούμε υπεύθυνοι για την αποτυχία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η lionhost μπορεί να αλλάξει τον κωδικό του root στο σύστημά σας, στις περιπτώσεις που κρίνει ότι είναι απαραίτητο να διορθωθεί ένα επείγον ζήτημα.

Copyright © 2015 lionhost.gr All rights reserved.

 

Choose Theme


Choose Layout:
WIDE BOXED
Color of Theme
BG Patterns for Boxed