ΕΙΜΑΣΤΕ Η lionhost

Hosting ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

 

 

 

 

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και εξελίσουμε πάσης φύσεως εφαρμογές συμβατές με τα τελευταία standards του διαδικτύου. προσφέρουμε ασφαλή και αξιόπιστη φιλοξενία για το site σας. Ενώ με την κατασκευή ενός site σας κάνουμε δώρο την φιλοξενία ενός έτους όπως και το όνομα χώρου

Παρέχουμε επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες από το πως να στήσετε το site σας, την προβολή του και την Choose ονόματος. Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείρηση του όπως την επιμέλεια κειμένων και φωτογραφειών. Παράδοση σε προκαθορισμένο διάστημα χωρίς καθυστερήσεις. Η εμπειρία μας στη σχεδίαση ιστοσελίδων είναι η εγγύηση πως άμεσα θα έχετε αυτό που ζητάτε χωρίς καμία έκπτωση στην εμφάνιση και την λειτουργικότητα αλλά με ένα αρκετά πιο χαμηλό κόστος. Δημιουργούμε η αναδιαμορφώνουμε από μια απλή ιστοσελίδα η blog έως e-shop ,web radio , web tv η οποιαδήποτε εξειδικευμένη ανάγκη διαδικτυακής προβολής.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Oι δυναμικές ιστοσελίδες ανανεώνονται εύκολα και γρήγορα από εσάς μέσω ενός εύκολου online editor. Μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε άρθρα, κείμενα, σελίδες, να ανεβάσετε φωτογραφίες κ.α. Το κόστος κατασκευής μια δυναμικής ιστοσελίδας είναι λίγο πιο ακριβό από μια στατική αλλά το χρεώνεστε μία φορά. Καθώς η ενημέρωση μιας στατικής ιστοσελίδας απαιτεί πιο εξειδικευμένο χρήστη ενώ στην δυναμική θα μπορείτε να το κάνετε οι ίδιοι. Ζητήστε μία προσφορά εδώ.

Στατικές Ιστοσελίδες

Οι στατικές ιστοσελίδες αποτελούν την πιο οικονομική λύση για επιχειρήσεις, ιδιώτες ή επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν μία καλαίσθητη κατασκευή για την προβολή τους και οι οποία δεν απαιτεί συνεχής ενημέρωση. Όλες οι στατικές ιστοσελίδες κατασκευάζονται έτσι ώστε να υπάρχει μελλοντική δυνατότητα μετατροπής σε δυναμική. Ζητήστε μία προσφορά εδώ.

Κατασκευή Ηλεκτρονικών καταστημάτων E-Shops

Τα ηλεκ/νικά καταστήματα προσφέρουν στις εταιρίες και στους επαγγελματίες την άμεση λύση να δειγματίσουν στο ευρύ κοινό και όχι μόνο τα προϊόντα τους. Έτσι μπορείτε να έχετε υπηρεσίες on-line αγορών. πληρωμών υπόλοιπο αποθήκης κ.α. Ζητήστε μία προσφορά εδώ.

Ρύθμιση S.E.O. (Search Engine Optimazition)

Ο όρος Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (S.E.O.) περιγράφει τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή χρηστών του Internet που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης με τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που αφορούν το περιεχόμενο. Ζητήστε μία προσφορά εδώ.

Graphic Design

Η συμαντικότερη κίνηση που κάνει μια εταιρεία πριν γνωστοποιήσει την παρουσία της στο καταναλωτικό κοινό είναι η Εταιρική της Ταυτότητα , γνωστό σε όλους μας σαν Λογότυπο. Αυτό περικλείει μια σειρά από πράγματα που είναι απαραιτητα όπως, Εμπορικό Σήμα, Κάρτες, Επιστολόχαρτα, Φακέλους Αλληλογραφίας, Φακέλους Παρουσίασης (stationary) κ.α. Ζητήστε μία προσφορά εδώ.

Copyright © 2015 lionhost.gr All rights reserved.

 

Choose Theme


Choose Layout:
WIDE BOXED
Color of Theme
BG Patterns for Boxed