telephone
+30 6947 283838
email us
info@lionhost.gr

Φιλοξενία KVM VPS Χτισμένο για επιχειρήσεις

Οι λύσεις VPS είναι σχεδιασμένες για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας και να επεκτείνονται όσο μεγαλώνει η επιχείρησή σας.

hostiko-72-banner-img01

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για τις ανάγκες σας

hostiko-72-price-img01

VPS Basic KVM Virtualizor

Ξεκινώντας από

3
.00

/month

Σύγκριση κορυφαίων χαρακτηριστικών

hostiko-72-price-img02

VPS Premier KVM Virtualizor

Ξεκινώντας από

4
.00

/month

Σύγκριση κορυφαίων χαρακτηριστικών

hostiko-72-price-img03

VPS Starter KVM Virtualizor

Ξεκινώντας από

7
.00

/month

Σύγκριση κορυφαίων χαρακτηριστικών

hostiko-72-price-img03

VPS Silver KVM Virtualizor

Ξεκινώντας από

45
.00

/month

Σύγκριση κορυφαίων χαρακτηριστικών

Τα πλεονεκτήματα των πακέτων VPS της Lionhost:

Αυξημένη απόδοση

Εύκολος πίνακας ελέγχου cPanel

Αφιερωμένο περιβάλλον

Πλήρης πρόσβαση στη ρίζα

Απλότητα και ανεξαρτησία

Εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας

Επιλέξτε το επίπεδο διαχείρισης του VPS σας

Μη διαχειριζόμενο VPS

Αυτοδιαμόρφωση του προσαρμοσμένου διακομιστή σας

hostiko-72-icon06

Διαχειριζόμενο VPS

100% ξέγνοιαστη διαχείριση διακομιστών της Lionhost

hostiko-72-icon07

Διαχείριση διακομιστών VPS

Χρειάζεστε βοήθεια; Ελέγξτε τις τιμές μας και ενημερώστε μας!

  • Υπεύθυνη για τον χρήστη
    ΔΩΡΕΑΝ (προεπιλογή)
  • Βασικό
    €10.00/mo
  • Πλήρης
    25,00 €/μήνα

Υπεύθυνη για τον χρήστη
ΔΩΡΕΑΝ (κωφάλαλος)

Βασικό
€10.00/mo

Πλήρης
25,00 €/μήνα

Βελτιώσεις ασφαλείας
Αποτυχία διακομιστή επαναφοράς €15.00
κάθε επαναφορά
Αλλαγές βασικού λογισμικού 1 ώρα - 15,00 €
κατ' αποκοπή ποσοστό
1 ώρα - €20.00
κατ' αποκοπή ποσοστό
Διορθώστε την αιτία αποτυχίας του διακομιστή 1 ώρα - 15,00 €
κατ' αποκοπή ποσοστό
1 ώρα - €20.00
κατ' αποκοπή ποσοστό
Συμβουλές υποστήριξης πελατών
Αρχική ρύθμιση VPS
Λειτουργικό σύστημα
Πρόσβαση στη ρίζα

Η επιχείρησή σας, η κλήση σας

Διαθέσιμα πρόσθετα

Τα VPS μας υποστηρίζουν όλα τα μεγάλα πάνελ ελέγχου και πολλά άλλα που δεν έχουμε αναφέρει.

Διαχείριση διακομιστή

Το cPanel προσφέρει την εμπειρία μιας δεκαετίας και πλέον χρήσης για την απλοποίηση των περίπλοκων εργασιών διαχείρισης διακομιστών.

Διαχείριση διακομιστή

Ο πίνακας ελέγχου Plesk έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τη διαχείριση και τη διοίκηση για τη φιλοξενία που βασίζεται σε Linux και Windows.

Διαχείριση διακομιστή

Το λειτουργικό σύστημα CloudLinux OS εξασφαλίζει τη δύναμη, την ασφάλεια και την προσαρμοστικότητα του συνολικού διακομιστή φιλοξενίας.

Διαχειριστής αντιγράφων ασφαλείας

Το R1Soft είναι το Server Backup Manager που παρέχει αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων ξεκινώντας από 250 GB και Continuous Data Protection (CDP) για την εκτέλεση γρήγορων αντιγράφων ασφαλείας ανά 15 λεπτά.

Λύσεις ασφαλείας

Το Imunify360 είναι μια αυτοματοποιημένη λύση ασφαλείας που θα προστατεύσει τη φιλοξενία VPS σας και θα διατηρήσει την ασφάλειά σας από μολύνσεις.

Προστασία από Spam

Το SpamExperts είναι ένα κορυφαίο anti-spamming που προστατεύει τα εισερχόμενά σας από spam email, κακόβουλους ιούς και απάτες phishing.

Υπηρεσία Live Patching

Αυτόματη εφαρμογή διορθώσεων ασφαλείας σε έναν εκτελούμενο πυρήνα Εγκαθιστά αυτόματα όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις ασφαλείας στους τρέχοντες πυρήνες - δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση των διακομιστών Linux του cPanel.

Λύσεις επιτάχυνσης ιστού

Εξοικονομήστε περισσότερους πόρους στον διακομιστή σας Αυξήστε την απόδοση των μηχανημάτων σας και παρέχετε μια καλύτερη εμπειρία κοινής χρήσης με αυτόν τον αντικαταστάτη του Apache.

Συστήματα χρέωσης

Απλοποιήστε και αυτοματοποιήστε τις καθημερινές εργασίες και λειτουργίες με την 1η επιλογή στον τομέα της αυτοματοποίησης φιλοξενίας ιστοσελίδων.

hostiko-lp-img

Ισχυρά διαχωριστικά, υψηλή ταχύτητα Συνδεσιμότητα Datacenter

hostiko-banner-line02
cloud-servers

Παγκόσμια κέντρα δεδομένων

Οι διακομιστές μας βρίσκονται σε κορυφαία κέντρα δεδομένων, τα οποία υποστηρίζονται από πλεονάζουσες συνδέσεις ISP και προστασία DDoS.

server-security

Ασφάλεια

Παρέχουμε πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας με την υψηλή τεχνική υποστήριξη των εμπειρογνωμόνων μας, επιλύουμε τα περισσότερα από τα ζητήματα πριν καν το καταλάβετε.

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον Dedicated Server; Έχουμε τις απαντήσεις σας! Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις για τον Dedicated Server.

Ο VPS είναι ένας εικονικός ιδιωτικός διακομιστής που δημιουργείται σε έναν κόμβο χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία εικονικοποίησης. Κάθε VPS στον κόμβο λαμβάνει εγγυημένη RAM, ισχύ CPU, χώρο στο δίσκο, εύρος ζώνης και ένα μοναδικό σύστημα αρχείων.

Η φιλοξενία VPS είναι μια λύση που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά τόσο της Shared Hosting όσο και του Dedicated Server. Θα έχετε τα χαρακτηριστικά του Dedicated Server αλλά κοστίζει μόνο ένα κλάσμα του Dedicated Server. Με τη φιλοξενία VPS, έχετε αποκλειστικούς πόρους CPU, όπως RAM και επεξεργαστή, οι οποίοι θα βελτιώσουν την απόδοση του ιστότοπού σας. Έχετε επίσης πλήρη πρόσβαση στο root, επιτρέποντας την προσαρμογή του διακομιστή και μπορείτε να εγκαταστήσετε λογισμικό ή εφαρμογές όπως ακριβώς θα λειτουργούσατε έναν Dedicated Server.

Τα πακέτα VPS Hosting έχουν σχεδιαστεί για ιδιώτες και εταιρείες που θα ήθελαν να φιλοξενήσουν τους ιστότοπους, το λογισμικό ή τις εφαρμογές τους σε ένα απομονωμένο περιβάλλον φιλοξενίας για λόγους απόδοσης και ασφάλειας και να αποκτήσουν υψηλότερους πόρους διακομιστή σε χαμηλό κόστος.

Ναι, τα πακέτα φιλοξενίας VPS είναι πλήρως διαχειρίσιμα. Διαχειριζόμαστε όλη την καθημερινή διαχείριση του συστήματος και πραγματοποιούμε παρακολούθηση του διακομιστή όλο το εικοσιτετράωρο.

Ναι, η Lionhost λαμβάνει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας offline ολόκληρου του διακομιστή. Ωστόσο, συνιστούμε έντονα στον πελάτη να δημιουργεί τακτικά αντίγραφα ασφαλείας του VPS του.

Ναι, μπορείτε να αναβαθμίσετε τη φιλοξενία VPS σε Dedicated Server ανά πάσα στιγμή. Θα ρυθμίσουμε τον Dedicated Server σας και θα μεταφέρουμε όλα τα δεδομένα από τη φιλοξενία VPS στον Dedicated Server χωρίς καμία διακοπή λειτουργίας.

Παρέχουμε 99,99% εγγύηση SLA για τη διαθεσιμότητα του δικτύου.

hostiko-72-img02
Join Our Channel