telephone
+30 6947 283838
email us
info@lionhost.gr

Φιλοξενία Sonic Shoutcast

Όλα τα πακέτα ροής Shoutcast περιλαμβάνουν μια σύνδεση ροής SSL εντελώς δωρεάν. Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε το δικό σας διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό. Γίνετε μέλος εκατοντάδων άλλων κοινοτήτων που μας επιλέγουν για τη μετάδοση των διαδικτυακών ραδιοφωνικών τους σταθμών σε παγκόσμιο επίπεδο.

webhosting-section-img

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για τις ανάγκες σας

hostiko-72-price-img01

Sonic Basic Radio

Ξεκινώντας από

1
.00

/month

Σύγκριση κορυφαίων χαρακτηριστικών

hostiko-72-price-img02

Sonic Starter Radio

Ξεκινώντας από

2
.00

/month

Σύγκριση κορυφαίων χαρακτηριστικών

hostiko-72-price-img03

Sonic Super Radio

Ξεκινώντας από

3
.00

/month

Σύγκριση κορυφαίων χαρακτηριστικών

hostiko-72-price-img03

Sonic Silver Radio

Ξεκινώντας από

5
.00

/month

Σύγκριση κορυφαίων χαρακτηριστικών

Προγράμματα ροής με το Shoutcast

Διαθέτει δίσκους NVMe, ταχύτητες Upload 10Gbit, 99,9% Uptime, Centova Cast Control Panel, Ad-Support για την αύξηση των εσόδων και πολλά άλλα!

Κρυπτογραφημένες ροές SSL

Κατάλογος ShoutCast

Powered by Centova Cast

Δωρεάν Widgets για χρήση

Εκτενή στατιστικά στοιχεία

24/7 Υποστήριξη & Παρακολούθηση

Υποστήριξη 24/7

Με μέσο χρόνο απόκρισης μόλις 20 λεπτά και χιλιάδες κλήσεις που έχουν επιλυθεί μέχρι σήμερα, το τμήμα τεχνικής υποστήριξης 24/7 είναι ένα από τα ταχύτερα στον κλάδο φιλοξενίας SHOUTcast.

AutoDJ & Βιβλιοθήκη πολυμέσων

Μεταφέρετε εύκολα μουσική, άλμπουμ και καλλιτέχνες σε έναν κατάλογο, επιτρέποντάς σας να προγραμματίσετε την εναλλαγή τραγουδιών από μια κεντρική βιβλιοθήκη πολυμέσων.

Συμβατό με Shoutcast Relay

Εύκολη αναμετάδοση άλλης ροής για πρόσθετο πλεονασμό στην υποδομή σας. Επίσης, δεν θέτουμε περιορισμούς στους αναμεταδότες μας, είστε ελεύθεροι να αναμεταδίδετε ροές τόσο απομακρυσμένα όσο και τοπικά.

Jingles και διαφημίσεις

Ορίστε τακτικές διαφημίσεις ή jingles σε ακριβείς χρονικές περιόδους και διαστήματα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής σας εκπομπής από τους χορηγούς σας, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε πλήρως το δίκτυο streaming.

Αναβάθμιση ανά πάσα στιγμή

Αναβαθμίστε άμεσα το πακέτο ShoutCast Hosting ανά πάσα στιγμή μέσα από την Περιοχή Πελατών μας. Οι αναβαθμίσεις είναι άμεσες και με αναλογική τιμή, ώστε να μην χάνετε ποτέ αξία από το ποσό που έχετε ήδη καταβάλει.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πιστεύουμε ότι πρέπει να λαμβάνετε την υπηρεσία για την οποία πληρώνετε, αλλιώς δεν αξίζουμε τα χρήματά σας. Θα επιστρέψουμε την πληρωμή σας εντός των πρώτων 30 ημερών, εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με το προϊόν ή την υπηρεσία μας.

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον Dedicated Server; Έχουμε τις απαντήσεις σας! Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις για τον Dedicated Server.

Όχι, ο σύνδεσμος HTTPS που προσφέρουμε είναι εντελώς δωρεάν και θα έχει ήδη ρυθμιστεί για το λογαριασμό σας τη στιγμή της εγκατάστασής του. Δεν υπάρχουν κρυφές δαπάνες ή αδειοδότηση που απαιτείται για να λειτουργήσει.

Ναι, μπορείτε, το Auto-DJ επιτρέπει τη ζωντανή μετάδοση. Μόλις τελειώσει η ζωντανή ροή σας ή αποσυνδεθεί η πηγή σας, το Auto-DJ θα επανέλθει στις αποθηκευμένες λίστες αναπαραγωγής σας στο CentovaCast, ώστε να μην υπάρχει καθόλου διακοπή ροής και οι ακροατές σας να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τη μετάδοση.

Αυτή τη στιγμή έχουμε μια κεντρική τοποθεσία στη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετικά κατάλληλη τοποθεσία τόσο για τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς όσο και για τους ακροατές, καθώς προσφέρει χαμηλή έως αξιοπρεπή καθυστέρηση σε σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία στη γη.

Η θύρα δικτύου των διακομιστών μας μπορεί να φτάσει τα 10 Gbps, εάν είναι απαραίτητο. Διατηρούμε τη χρήση στο μέγιστο 10-20% ανά πάσα στιγμή ανά διακομιστή, επιτρέποντας έως και το 80% της θύρας δικτύου να είναι ελεύθερο ανά πάσα στιγμή για τυχόν αυξήσεις στην κίνηση.

Ναι, μπορείτε – Όλα τα πακέτα streaming που διαθέτουμε έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με τον δικό σας κωδικοποιητή, επιτρέποντάς σας να μεταδίδετε σε πραγματικό χρόνο από τον υπολογιστή σας.

Το CentovaCast είναι ο κεντρικός πίνακας ελέγχου που χρησιμοποιούμε για τις ροές Shoutcast. Θα μπορείτε να διαχειρίζεστε πλήρως τις λίστες αναπαραγωγής σας, τις ρυθμίσεις ροής κ.λπ. απευθείας στο CentovaCast.

Ναι, τα κλειδιά άδειας χρήσης Shoutcast premium μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τις ροές Shoutcast. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε το κλειδί της άδειας χρήσης μέσα στο CentovaCast για να το ενεργοποιήσετε.

Χρησιμοποιούμε την τελευταία έκδοση του Shoutcast (V2+) για τους λογαριασμούς ροής μας από προεπιλογή. Μπορείτε ωστόσο να ζητήσετε να σας βάλουν στο Shoutcast V1.

hostiko-72-img02
Join Our Channel