telephone
+30 6947 283838
email us
info@lionhost.gr

Όροι χρήσης των υπηρεσιών μας

Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, πρέπει να συμφωνήσετε με τα TOS μας.

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για τις ανάγκες σας

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ LIONHOST

Με την εγγραφή σας σε εμάς ή με τη χρήση της υπηρεσίας που παρέχουμε, οι πελάτες επιτρέπουν ή δίνουν τη συγκατάθεσή τους στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης.

Η Lionhost θα προχωρήσει σίγουρα σε άμεση αναστολή (χωρίς ειδοποίηση) εάν ανακαλυφθούν στον διακομιστή μεταξύ των ακόλουθων (συμπεριλαμβανομένων, ωστόσο, όχι περιοριστικά) υπηρεσιών ή δραστηριοτήτων:
 1. Διακομιστές IRC
 2. iMarcos, AutoSurf, Traffic Exchange, αυτοματοποιημένη περιήγηση HitLeap, Crawlers κ.λπ.
 3. Παράνομες λήψεις/μεταφορτώσεις, /Διαφημισμένο περιεχόμενο / Warez /
 4. Προγράμματα Bruteforce / Σάρωση θυρών / Σαρωτές IP
 5. Spamming μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οποιουδήποτε τύπου
 6. Τοποθεσίες επενδύσεων (E-Gold Exchange, HYIP, FOREX, Linden Exchange, Second Life/ Pyramid Scheme/ Ponzi, MLM)
 7. Ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών / Λοταρία
 8. MUDs / RPGs / PBBGs
 9. Ιστοσελίδες που προωθούν δραστηριότητες hacking
 10. Προγράμματα διαπραγμάτευσης τραπεζικών ομολόγων/ Τραπεζικά ομόλογα
 11. Αντίγραφα ιστοσελίδων/ Απάτη / Ψάρεμα
 12. Δημόσια πληρεξούσια / Έξοδος από το TOR / Δημόσια VPNs / Anonymizers
 13. TeamSpeak / Mumble
 14. Εξόρυξη εικονικών νομισμάτων (συμπεριλαμβανομένου αλλά όχι μόνο του bitcoin)
 15. Εφαρμογές ή booters που είναι επιρρεπείς σε DDoS / scripts πλημμύρας / IP spoofing
 16. Ανοιχτοί επιλύτες / αναδρομείς DNS
 17. Παράνομες γεννήτριες κλειδιών λογισμικού / εργαλεία διάσπασης
 18. Δημόσιοι διακομιστές παιχνιδιών
 19. Υπηρεσίες φιλοξενίας αρχείων
 20. Cardsharing (CCCam ή ισοδύναμο)
 21. P2P ή δίκτυα ανταλλαγής αρχείων
 22. Φιλοξενία, αποθήκευση και προβολή περιεχομένου για ενήλικες
 1. Συμφωνώντας με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, ο πελάτης συμφωνεί και αναγνωρίζει ότι θα απέχει από τη χρήση των υπηρεσιών μας για:
 2. Οποιαδήποτε παραβίαση οποιουδήποτε κανόνα, κανονισμού, νόμου, διατάγματος που ισχύει σε οποιοδήποτε κράτος, ομοσπονδιακό, εθνικό ή διεθνές επίπεδο.
 3. Πρόκληση οποιασδήποτε σάρωσης θυρών, επιθέσεων άρνησης παροχής υπηρεσιών, δούρειων ίππων, ιών, κατεστραμμένων αρχείων, σκουληκιών ή οποιουδήποτε κακόβουλου προγράμματος ή λογισμικού που θα μπορούσε να οδηγήσει σε βλάβη ή διακοπή του συστήματος, του λογισμικού, του υλικού, των εγκαταστάσεων ή των δικτύων.
 4. Φιλοξενία οποιουδήποτε λογισμικού ή ιστότοπου που μπορεί να οδηγήσει σε υπερφόρτωση και υπερφόρτωση του συστήματός μας ή του λογισμικού που σας έχει παρασχεθεί από την εταιρεία ως μέρος του πακέτου υπηρεσιών σας.
 5. Οποιεσδήποτε τέτοιες πρακτικές που εμπίπτουν στην κατηγορία της εκμετάλλευσης παιδιών ή της παιδικής πορνογραφίας.
 6. Η προώθηση ή η διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας που προκαλεί το συναίσθημα της κακοποίησης ζώων ή ανθρώπων, του θρησκευτικού, θρησκευτικού ή σεχταριστικού μίσους ή της τρομοκρατίας.
 7. Συμμετοχή σε οποιαδήποτε διασπορά προσωπικών πληροφοριών σχετικά με οποιοδήποτε περιεχόμενο που σχετίζεται με τους χρήστες χωρίς προηγούμενη άδεια.
 8. Δημοσίευση, χρήση ή οποιαδήποτε παραβίαση οποιασδήποτε παράνομης φιλοξενίας ή λογισμικού.
 9. Συμμετοχή σε mail bombing ή οποιοδήποτε spamming που περιλαμβάνει την αποστολή παράνομων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ευρύ κοινό.
 10. Συμμετοχή σε οποιαδήποτε παράνομη ή δόλια δραστηριότητα στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ή φιλοξενίας ιστοσελίδων αλιείας, παράνομου ή παραπλανητικού λογισμικού.
 • Όροι και προϋποθέσεις σχετικά με την παροχή υπηρεσιών:
Μόλις επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων, ενημερώνουμε τον πελάτη μέσω αυτοματοποιημένου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει ο πελάτης. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη λήψης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ξεκινάμε το τιμολόγιο την ίδια την ημερομηνία έναρξης των υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Εξασφαλίζουμε τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας εντός λίγων λεπτών, ωστόσο, η διαθεσιμότητα μπορεί να επηρεαστεί λόγω τυχόν τεχνικών προβλημάτων. Ο πελάτης έχει το πλήρες δικαίωμα να ακυρώσει την αγορά και να ζητήσει πλήρη επιστροφή χρημάτων, εάν η εταιρεία δεν παραδώσει την υπηρεσία εγκαίρως.
 • Υποχρεώσεις και υποχρεώσεις των πελατών:
 1. Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να διασφαλίζει την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων με τη χρήση διαφόρων μέτρων ασφαλείας, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σε τακτική βάση και την περιοδική ενημέρωση του συστήματος.
 2. Στην περίπτωση της κοινής φιλοξενίας, η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του ιστότοπου του πελάτη. Καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη και ενεργεί ως ανεξάρτητο άτομο.
 3. Εάν ο πελάτης χρησιμοποιεί ένα δικαίωμα ή οποιαδήποτε άδεια, ανεξάρτητα από το ποιος την παρέχει, είναι υπεύθυνος να πληρώσει γι’ αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση, ενδέχεται να έχουμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε ή να αναστείλουμε τις υπηρεσίες χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
 4. Συμφωνώντας με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας, οι πελάτες μας δίνουν τη συγκατάθεση ότι θα υπακούουν σε όλους τους νόμους και τους κανονισμούς που ισχύουν στις περιοχές τοποθέτησης του λογισμικού. Επιπλέον, εάν η εταιρεία διαπιστώσει ότι ο πελάτης εμπλέκεται σε οποιαδήποτε πλαστογραφία, απαγορευμένη ή δόλια δραστηριότητα που θεωρείται παράνομη στην περιοχή, θα υπόκειται σε αναστολή του λογαριασμού του. Το ίδιο ισχύει και για τη διεύθυνση IP, εάν η εταιρεία διαπιστώσει ότι διεξάγεται οποιαδήποτε δραστηριότητα μέσω της IP, όπου η δραστηριότητα φαίνεται να απαγορεύεται στον τόπο καταχώρισης της IP, τότε ο λογαριασμός εμπίπτει αυτόματα στην κατηγορία των λογαριασμών που έχουν ανασταλεί.
 5. Μόνο και μόνο ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τους κινδύνους που απορρέουν από τις δραστηριότητές του στις ιστοσελίδες που φιλοξενούνται μέσω του λογαριασμού του. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο που μεταδίδεται, μοιράζεται, συλλέγεται ή αναρτάται στον ιστότοπο. Επιπλέον, ο πελάτης δίνει τη συγκατάθεσή του ότι θα συμμορφώνεται με όλα τα δικαιώματα που κατέχουν τα τρίτα μέρη, τα δικαιώματα σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα εμπορικά σήματα και τα πνευματικά δικαιώματα. Έχουμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε τον πελάτη μόνο σχετικά με τις πιθανές νομικές ενέργειες που θα μπορούσαν να συμβούν ως αποτέλεσμα των παράνομων δραστηριοτήτων του. Επιπλέον, η εταιρεία αποποιείται ότι η χρήση των δεδομένων είναι στη διακριτική ευχέρεια του πελάτη και κάθε εμπλοκής τρίτου μέρους και η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αναστείλει όλους τους λογαριασμούς ενός πελάτη χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
 1. Αναγνώριση για τους πελάτες με λογαριασμό μεταπωλητή ή shared hosting:
 • Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη χρήση των πόρων του συστήματος και να ελέγχετε τη χρήση κάτω από το 25%. Ωστόσο, ο περιορισμός αυτός δεν ισχύει για τη χωρητικότητα της CPU, του δίσκου, του εύρους ζώνης κ.λπ. Επιπλέον, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον πόρο για περισσότερο από 90 δευτερόλεπτα σε διάστημα 6 ωρών.
 • Αποφύγετε την εκτέλεση δαιμόνων, bots και διεργασιών από την πλευρά του διακομιστή που εκτελούνται επί μακρόν, χωρίς επίβλεψη ή αυτόνομα.
 • Αποφύγετε την εκτέλεση του προγράμματος Plesk όπου τα διαστήματα δεν είναι μεγαλύτερα από 15 λεπτά.
 • Αποφύγετε όλα τα είδη αραχνών ιστού ή ευρετηρίων.
 • Η φιλοξενία δεν θα πρέπει να γίνεται στο αντίγραφο ασφαλείας του AS ή σε άλλες συσκευές αποθήκευσης.
 • Η ποσότητα των φακέλων δεν πρέπει να αυξηθεί κατά 100.000.
 • Αποφύγετε την εκτέλεση οποιουδήποτε ερωτήματος, συμπεριλαμβανομένων των SQL, MS ή MySQL, για περισσότερο από 15 δευτερόλεπτα.
 • Αποφύγετε τη χρήση μεγάλων αρχείων πολυμέσων.
 • Αποφύγετε την αποστολή 300 μηνυμάτων ανά ώρα ή 100 μηνυμάτων ανά ώρα για το όνομα του τομέα.
 • Χωρίς διακομιστή SSL, είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί ή να αγοραστεί οποιαδήποτε διεύθυνση IP.
 • Στην κοινή φιλοξενία δεν επιτρέπεται η αγορά μιας αποκλειστικής διεύθυνσης IP χωρίς την εγκατάσταση πιστοποιητικού SSL.
 • Ομοίως, για τη φιλοξενία μεταπωλητών, δεν επιτρέπεται η αγορά αποκλειστικής διεύθυνσης IP χωρίς την εγκατάσταση πιστοποιητικού SSL, καθώς και η εκχώρηση IP σε πελάτες.
 • Η χρήση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2GB ανά βάση δεδομένων.
 1. Δημιουργούμε τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μας, όπως τα αντίγραφα ασφαλείας καταστροφής, τόσο για τα δεδομένα των διακομιστών κοινής χρήσης όσο και για τα δεδομένα των διακομιστών μεταπωλητών, αλλά δεν εγγυόμαστε την ακεραιότητα αυτών των αντιγράφων ασφαλείας. Αυτά δημιουργούνται μόνο για σκοπούς αποκατάστασης του διακομιστή. Είναι ευθύνη του χρήστη που φιλοξενεί το δικτυακό τόπο να διατηρεί τα τοπικά αντίγραφα του περιεχομένου και των πληροφοριών του δικτυακού τόπου. Έτσι, για το σκοπό αυτό, η λειτουργία “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/επαναφορά” προστίθεται για κάθε πακέτο φιλοξενίας. Εάν προκύψει σφάλμα απώλειας δεδομένων λόγω προβλήματος από την πλευρά μας, θα ανακτήσουμε τα δεδομένα σας δωρεάν. Αλλά αυτό συμβαίνει λόγω λάθους των πελατών; θα χρεώσουμε $100.00 USD για την ανάκτηση των δεδομένων.
 2. Έχουμε την εξουσία να αναστείλουμε τις υπηρεσίες χωρίς καμία ειδοποίηση με τις διατάξεις που ορίζονται στους Τ & Γ, και εάν οι χρήστες παραβιάζουν οποιεσδήποτε ΤΔΠ, οποιαδήποτε ισχύουσα νομοθεσία ή δικαιώματα τρίτων.
 3. Έχουμε το δικαίωμα να ελέγχουμε και να διασφαλίζουμε ότι ο πελάτης χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μόνο σύμφωνα με τη σύμβαση.
Ο μοναδικός σκοπός του καθορισμού των όρων και προϋποθέσεων σχετικά με τους dedicated servers είναι να ενημερώσει τους πελάτες σχετικά με τους οικονομικούς και τεχνικούς όρους και τις προϋποθέσεις.
Μέσω αυτών των όρων, η εταιρεία θα καθορίσει μια διαδρομή μέσω της οποίας δεν είναι μόνο ο οικοδεσπότης ή να νοικιάσει τις υπηρεσίες φιλοξενίας.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ του Dedicated Server:
Η εταιρεία θα ενημερώνει τον πελάτη σχετικά με τη διαθεσιμότητα του dedicated server μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η τιμολόγηση για τη χρήση του dedicated server ξεκινά ουσιαστικά από την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας. Η εταιρεία φροντίζει να θέσει τον διακομιστή στη διάθεση του πελάτη εντός 3 ημερών από την πληρωμή. Ωστόσο, ορισμένα ειδικά προϊόντα απαιτούν περισσότερες από 3 ημέρες για την παράδοση. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος. Εάν η εταιρεία δεν παράσχει στον πελάτη τις ζητούμενες υπηρεσίες εντός των 7 ημερών, ο πελάτης έχει την πλήρη εξουσία να ακυρώσει την παραγγελία και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων.
Σε περίπτωση ενοικίασης του dedicated server από τον πελάτη σε οποιονδήποτε τρίτο, η διεύθυνση IP θα παραμείνει στατική. Για όλους τους μισθωμένους διακομιστές, ο πελάτης παραμένει ο διαχειριστής και είναι υπεύθυνος για την εγκατάσταση όλου του λογισμικού και των εφαρμογών στον διακομιστή. Σε περίπτωση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας στην εγκατάσταση ή μη διαθεσιμότητας του απαιτούμενου λογισμικού μόνο και αποκλειστικά ο πελάτης φέρει την ευθύνη.
 1. Προστασία από επιθέσεις Dos και Dodos Όροι:
Προσφέρουμε πλήρη προστασία από κάθε είδους επιθέσεις DDoS, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης υπηρεσίας ή της κατανεμημένης άρνησης υπηρεσίας. Ωστόσο, η εταιρεία δεν ευθύνεται για την υποχρέωση παροχής των μέσων. Είναι πολύ πιθανό τα εργαλεία προστασίας που παρέχει η εταιρεία να μην είναι σε θέση να αποτρέψουν τη διακοπή ή ακόμη και να μην είναι καθόλου διαθέσιμα.
Σε περίπτωση άλλων επιθέσεων στον υπολογιστή, όπως εκμετάλλευση, έγχυση SQL, διάφορα τρωτά σημεία που σχετίζονται με την ασφάλεια και διάφορα άλλα, είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να κάνει τις απαραίτητες τροποποιήσεις στους ιστότοπούς του.
 1. ΣΚΟΠΟΣ:
Έχουμε διαμορφώσει ειδικούς όρους για την κράτηση ΠΕ και τη χρήση αυτών των πόρων, οι οποίοι συμπληρώνουν τους γενικούς όρους. Έτσι, σε μια κατάσταση όπου υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δύο θεμελιωμένων όρων, υπερισχύουν πάντα οι ειδικοί όροι.
 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΤΗΣ ΠΡΌΣΘΕΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ IP:
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει μια επιπλέον IP αν διαθέτει τουλάχιστον έναν αποκλειστικό διακομιστή ή το πακέτο VPS. Για να αποκτήσει ένας πελάτης πρόσθετη IP, αρκεί να επικοινωνήσει με την περιοχή πελατών. Όταν ένας πελάτης αποκτά μια IP σε οποιονδήποτε dedicated server της εταιρείας, αυτομάτως αποκτά το δικαίωμα να έχει έναν ορισμένο αριθμό επιπλέον IP σε οποιοδήποτε πακέτο dedicated server ή VPS. Τα όρια και τα τιμολόγια για την απόκτηση των πρόσθετων IP ανανεώνονται σε μηνιαία βάση για τον αποκλειστικό διακομιστή ή το πακέτο VPS. Σε περίπτωση ανανέωσης της IP, ο πελάτης θα χρεωθεί επίσης για όλες τις πρόσθετες IP.
 1. ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΧΏΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ IP ΣΤΑ ΠΑΚΈΤΑ DEDICATED SERVER ΚΑΙ VPS:
Ο πελάτης δεν έχει κανένα δικαίωμα πώλησης της διεύθυνσης IP που παρέχει η εταιρεία σε οποιονδήποτε τρίτο. Ωστόσο, η εταιρεία πρέπει να προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής της διεύθυνσης IP με οποιαδήποτε πρόσθετη διεύθυνση IP. Η επιλογή εναλλαγής δεν ισχύει για τους πελάτες με πακέτα VPS. Για την αλλαγή της διεύθυνσης, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με την τεχνική ομάδα.
Η διαδικασία μετάβασης στον άλλο διακομιστή εξαρτάται αποκλειστικά από τον αριθμό των διευθύνσεων IP σε έναν συγκεκριμένο διακομιστή. Κάθε φορά που διατίθεται μια IP, εγγράφεται αυτόματα στη μηνιαία τιμολόγηση του διακομιστή.
Κάθε φορά που ο πελάτης ανανεώνει την πρόσθετη διεύθυνσή του με τον αποκλειστικό διακομιστή, η εταιρεία τον τιμολογεί. Εάν ένας πελάτης ζητήσει αλλαγή, η εταιρεία δεν θα αλλάξει πριν επιβεβαιώσει την εκ νέου κατανομή τόσο του αρχικού dedicated server όσο και του απαιτούμενου. Μετά την κατάλληλη επαλήθευση, ο πελάτης έχει οριστεί ως διαχειριστής και των δύο IP και η αποτυχία του οδηγεί σε αποτυχία της όλης διαδικασίας μεταγωγής. Η εταιρεία έχει καθορίσει ένα όριο για την απόκτηση πρόσθετων IPs αποκλειστικού διακομιστή, οπότε ο πελάτης αναμένεται να κατανοήσει ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων IPs κατά την αλλαγή.
 1. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για την υπηρεσία cPanel Shared Hosting και Reseller Hosting, αν θέλετε να ακυρώσετε την υπηρεσία σας εντός 30 ημερών, θα σας επιστρέψουμε το ποσό χωρίς να ρωτήσετε καμία ερώτηση, η επιστροφή δεν περιλαμβάνει (τέλη διεύθυνσης IP, οποιαδήποτε αγορασμένη άδεια χρήσης, εγγραφή ονόματος τομέα, πιστοποιητικά SSL και επίσης οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία πρόσθετων στοιχείων), ακόμη και αν αυτά περιλαμβάνονται δωρεάν στο πρόγραμμα.
 2. Τα τέλη κατοχύρωσης και μεταφοράς domain καθώς και τα τέλη προστασίας προσωπικών δεδομένων ID δεν επιστρέφονται.
 3. Η φιλοξενία σε Dedicated Servers (Budget Servers, Storage, Backup Servers, Hosting Servers, Game Servers, Enterprise Servers και Infrastructure Servers), συμπεριλαμβανομένων των cPanel/WHM, 4 Windows OS, plesk panel, WHMCS ή οποιουδήποτε άλλου λογισμικού, καθώς και των τελών διαχείρισης διακομιστών δεν επιστρέφονται.
 4. Η φιλοξενία VPS (SSD VPS και Cloud VPS) συμπεριλαμβανομένου του cPanel/WHM, του λειτουργικού συστήματος Windows, του plesk panel, του WHMCS ή οποιουδήποτε άλλου λογισμικού, καθώς και των τελών του διαχειριζόμενου διακομιστή δεν επιστρέφονται.
 5. Τα πιστοποιητικά SSL που παραγγέλλονται ως προϊόν ή ως πρόσθετη υπηρεσία δεν επιστρέφονται.
 6. Όλα τα τέλη εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών διαχείρισης διακομιστή, δεν επιστρέφονται.
 7. Εάν ο πελάτης ακυρώσει τον vps ή τον dedicated server του κατά τη διάρκεια της περιόδου χρέωσης, η περίπτωση αυτή δεν επιστρέφεται.
 8. Εάν τα ips που παρέχονται, καταχωρούνται στο spamhaus και στις υπόλοιπες εταιρείες, αυτή η περίπτωση δεν μπορεί να διαψευστεί.
Με την εγγραφή σας σε εμάς ή με τη χρήση των υπηρεσιών που παρέχουμε, οι πελάτες επιτρέπουν ή δίνουν τη συγκατάθεσή τους στους ακόλουθους όρους:
 • Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε απευθύνονται αυστηρά και αποκλειστικά σε χρήστες ηλικίας δεκαοκτώ ετών και άνω. Εάν είστε κάτω από την απαιτούμενη ηλικία και χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, έχετε πρόσβαση ή παίρνετε την εγγραφή, τότε πρόκειται για καθαρή παραβίαση της παρούσας συμφωνίας και συνεπώς είναι μη εξουσιοδοτημένη. Με την αποδοχή της παρούσας συμφωνίας, συμφωνείτε ότι είστε 18 ετών ή μεγαλύτεροι.
 • Εάν ο πελάτης εμπλέκει οποιονδήποτε τρίτο ή μισθώνει την υπηρεσία για λογαριασμό τρίτου, τότε συμφωνεί με τον όρο ότι ο τρίτος παραμένει δεσμευμένος από τους όρους της συμφωνίας. Επιπλέον, πρέπει να παίξετε το ρόλο σας για λογαριασμό άλλου μέρους, όπου και όταν απαιτείται.
 • Δεν είμαστε καθόλου υπεύθυνοι για την απώλεια των πληροφοριών του λογαριασμού σας, καθώς είναι αποκλειστική ευθύνη των χρηστών να διασφαλίζουν την ασφάλεια του κωδικού πρόσβασης και άλλων προσωπικών πληροφοριών. Συμφωνώντας με την παρούσα συμφωνία, μας δίνετε τη συγκατάθεσή σας ότι μόνο εσείς θα είστε υπεύθυνοι για κάθε είδους δραστηριότητες και χρήση των επιλογών του λογαριασμού. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ζημίας ή κλοπής ή απώλειας της ταυτότητάς σας, δεν θα είμαστε καθόλου υπεύθυνοι.
 • Αυτή η συμφωνία δεσμεύει τους πελάτες να παρέχουν τις πιο πρόσφατες, ενεργές, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες κατά την εγγραφή τους στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να ενημερώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία όποτε θέλετε, χρησιμοποιώντας τις επιλογές υποστήριξης πελατών και χρέωσης. Εάν η εταιρεία διαπιστώσει ότι οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που παρέχετε είναι ανακριβείς ή ελλιπείς, διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει αμέσως την εγγραφή σας.
 • Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα για τον σκοπό της πληρωμής, τότε θα ζητήσουμε τη σάρωση της πιστωτικής σας κάρτας για λόγους επαλήθευσης. Ωστόσο, εδώ θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι εάν αποτύχετε σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας επαλήθευσης, αυτό θα οδηγήσει στην ακύρωση του λογαριασμού σας.
Ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε τα έγγραφα που τεκμηριώνουν τις πληροφορίες που δώσατε στη φόρμα εγγραφής του λογαριασμού σας. Η μη προσκόμιση των απαιτούμενων εγγράφων ή τυχόν ασυμφωνίες που διαπιστώνονται στα προσκομισθέντα έγγραφα μπορεί να οδηγήσει άμεσα στην αναστολή του λογαριασμού και όλων των υπηρεσιών που επιτρέπονται στον πελάτη. Έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε όλα τα σχετικά έγγραφα για τον σκοπό της επαλήθευσης σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.
hostiko-72-img02
Join Our Channel