telephone
+30 6947 283838
email us
info@lionhost.gr

Φιλοξενία ιστοσελίδων Plesk Έγινε σωστά

  • Αξιόπιστο & Ασφαλές
  • Λειτουργεί με cPanel/Plesk
  • 99% uptime για σταθερές επιδόσεις
  • SSL, προστασία DDoS και αντίγραφα ασφαλείας
  • PHP 8.2 με μεταγλωττιστή JIT
hostiko-video-icon01

Μεταφορά ιστοσελίδας

hostiko-video-icon02

Δημιουργία ιστοσελίδας

hostiko-video-icon03

Λειτουργεί με cPanel/Plesk

hostiko-video-icon04

99,99% Uptime SLA

Προσφορές φιλοξενίας Linux με cPanel

Ελέγξτε τις τελευταίες προσφορές μας για τα πακέτα shared hosting με έδρα την ΕΕ και τις ΗΠΑ.

hostiko-72-price-img01

Plesk Basic Plan

plesk-logo

Το πιο προσιτό πακέτο φιλοξενίας SSD, ιδανικό αν ξεκινάτε.

Ξεκινώντας από

3
.00

/month

Σύγκριση κορυφαίων χαρακτηριστικών

hostiko-72-price-img02

Πρόγραμμα Plesk Premium

plesk-logo

Αποκτήστε εξαιρετικά χαρακτηριστικά με αυτό το εξαιρετικό πακέτο φιλοξενίας που βασίζεται σε SSD, το πιο δημοφιλές πακέτο μας.

Ξεκινώντας από

3
.00

/month

Σύγκριση κορυφαίων χαρακτηριστικών

hostiko-72-price-img03

Plesk Golden Plan

plesk-logo

Το πακέτο μας Unlimited SSD Hosting, ιδανικό για χρήστες με πολλούς ιστότοπους.

Ξεκινώντας από

4
.99

/month

Σύγκριση κορυφαίων χαρακτηριστικών

Παρουσιάζοντας το Plesk Hosting

Η πιο ισχυρή πλατφόρμα διαχείρισης

Αποδεδειγμένα σε Servers, Sites, Apps, Hosting & Cloud Businesses. – Ο νέος Obsidian προσφέρει αυστηρότερη ασφάλεια, μέγιστη παραγωγικότητα και βελτιωμένη χρηστικότητα – δείτε τα σχέδιά μας και δοκιμάστε το μόνοι σας.

Χαρακτηριστικά κοινής φιλοξενίας

Πραγματοποιήστε εγγενώς εξειδικευμένες αγορές για συμβατές προς τα πίσω υπηρεσίες ιστού.

lp-icon
Datacenters

Με 7 στρατηγικά τοποθετημένα κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ, την Ευρώπη (Γερμανία, Φινλανδία και Ελλάδα), οι λύσεις φιλοξενίας μας βρίσκονται εκεί όπου πρέπει να βρίσκεται ο ιστότοπός σας.

lp-icon
Παρακολούθηση

Η Lionhost πραγματοποιεί καθημερινά σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού με ένα πάντα ενεργοποιημένο τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού (WAF) για να διατηρεί τον ιστότοπό σας ασφαλή.

24/7-call-center
Υποστήριξη 24x7

Καταλαβαίνουμε ότι τα περισσότερα προβλήματα με τη φιλοξενία δεν συμβαίνουν πάντα κατά τη διάρκεια των ωρών γραφείου, και η ομάδα υποστήριξης φιλοξενίας ιστοσελίδων μας δεν ακολουθεί το ωράριο 9 με 5.

Πιστοποιητικά SSL

Παρέχουμε πιστοποιητικά SSL για κάθε domain και subdomain, τα οποία εγκαθίστανται και ανανεώνονται αυτόματα για εσάς και τους πελάτες σας που φιλοξενούνται ως μεταπωλητές.

Καθαροί διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Καταλαβαίνουμε ότι σε κανέναν δεν αρέσει το spam. Τα εξερχόμενα μηνύματα από όλους τους χρήστες που αποστέλλονται είναι πάντα τέλεια.

Προστασία πόρων

Η ασφάλεια του ιστότοπού σας είναι σημαντική. Χρησιμοποιούμε διάφορες προηγμένες λύσεις προστασίας τείχους προστασίας και κακόβουλου λογισμικού για όλους τους ιστότοπούς σας στην πλατφόρμα μας.

hostiko-lp-img

Ισχυρά διαχωριστικά, υψηλή ταχύτητα Συνδεσιμότητα Datacenter

hostiko-banner-line02
cloud-servers

Παγκόσμια κέντρα δεδομένων

Οι διακομιστές μας βρίσκονται σε κορυφαία κέντρα δεδομένων, τα οποία υποστηρίζονται από πλεονάζουσες συνδέσεις ISP και προστασία DDoS.

server-security

Ασφάλεια

Παρέχουμε πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας με την υψηλή τεχνική υποστήριξη των εμπειρογνωμόνων μας, επιλύουμε τα περισσότερα από τα ζητήματα πριν καν το καταλάβετε.

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία ιστοσελίδων; Έχουμε τις απαντήσεις σας! Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Στη Lionhost, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η υποστήριξή μας είναι φιλική και αποτελεσματική και διατηρούμε τις τιμές μας σε χαμηλά επίπεδα για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής με τα χρήματά τους. Αν θέλετε να μας μιλήσετε περαιτέρω για το πώς να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μας στη ζωντανή συνομιλία ή καλέστε μας σήμερα.

Το Secure Sockets Layer ή SSL είναι ένα πρωτόκολλο που παρέχει ασφάλεια για τις επικοινωνίες μεταξύ συσκευών στο διαδίκτυο. Το SSL χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για να κρυπτογραφήσει τα δεδομένα καθώς ταξιδεύουν από τη μία συσκευή στην άλλη, καθιστώντας τα μη αναγνώσιμα από οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον προοριζόμενο παραλήπτη.

Κάθε ένα από τα πακέτα μας περιλαμβάνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε αμέσως ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL στον ιστότοπό σας.

Επικοινωνήστε με την ομάδα στην ενότητα Επικοινωνία και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο πρόγραμμα για τις ανάγκες σας. Ποτέ δεν υπεραγοράζουμε και θα σας προτείνουμε πάντα ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι κατάλληλο για εσάς.

Δημοσίευση της ιστοσελίδας σας

Για να δημοσιεύσετε τα αρχεία του ιστότοπού σας, μεταφορτώστε τα στον κατάλογο public_html του λογαριασμού σας. Μπορείτε να ενημερώνετε τα αρχεία του ιστοτόπου σας όποτε θέλετε. Ωστόσο, το κοινό σας δεν θα μπορεί να δει αρχεία που δεν βρίσκονται στον κατάλογο public_html (ή στον υποκατάλογο που βρίσκεται κάτω από τον κατάλογο public_html).

Διαμόρφωση του ονόματος τομέα σας

Εάν έχετε ένα όνομα τομέα που δεν αγοράστηκε από τη Lionhost, θα πρέπει να ενημερώσετε τους διακομιστές ονομάτων (DNS) αυτού του τομέα. Δεν θα χρειαστεί να το κάνετε αυτό αν αγοράσετε τον τομέα σας από εμάς. Θα γίνει αυτόματα για εσάς.

Οι διακομιστές ονομάτων και οι διευθύνσεις IP τους παρατίθενται στις Λεπτομέρειες προϊόντος της ενότητας My Lionhost. Οι διακομιστές ονομάτων για το λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων σας είναι ns1/2/3/4.lionhost.gr.

Ζητώντας μια δωρεάν μετάβαση ιστοσελίδας

Έχετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο που θα θέλατε να μεταφέρετε στη Lionhost; Η Lionhost θα το μεταφέρει δωρεάν από τον προηγούμενο οικοδεσπότη σας! Μπορείτε να ζητήσετε τη δωρεάν μετεγκατάσταση της ιστοσελίδας σας χρησιμοποιώντας την ενότητα Επικοινωνία

Ναι. Μεταφέρετε τον τομέα σας σε εμάς και θα παρατείνουμε την ημερομηνία ανανέωσης κατά ένα έτος – ή μπορείτε να ενημερώσετε τον διακομιστή ονομάτων σας ώστε να δείχνει στους δικούς μας διακομιστές ονομάτων. Είναι τόσο εύκολο!

Είμαστε γνωστοί για την ταχύτητα της φιλοξενίας ιστοσελίδων μας. Η ομάδα μας αναπτύσσει συνεχώς νέες λειτουργίες.

Η φιλοξενία μεταπωλητών είναι ουσιαστικά ένας τρόπος για να αγοράζετε πόρους φιλοξενίας από εμάς χύμα και στη συνέχεια να μεταπωλείτε αυτούς τους πόρους απευθείας στους πελάτες σας. Μπορείτε να ορίσετε περιορισμούς για το χώρο στο δίσκο, το εύρος ζώνης, τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες λειτουργίες ανά πακέτο ή ανά τοποθεσία. Παρέχουμε μια πλήρως διαχειρίσιμη υπηρεσία από τεχνικής άποψης – ο χώρος του διακομιστή, οι πόροι φιλοξενίας και η υποστήριξη προέρχονται από εμάς και εσείς είστε υπεύθυνοι για την υποστήριξη των τελικών χρηστών-πελατών σας. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε το δικό σας λογότυπο στα cPanels των πελατών σας για μια εξαιρετικά επαγγελματική εικόνα.

Αλλά η φιλοξενία μεταπωλητών δεν είναι μόνο για σχεδιαστές ιστοσελίδων, οργανισμούς και νεοσύστατες εταιρείες φιλοξενίας – είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή αν διαχειρίζεστε πολλές ιστοσελίδες προσωπικά. Επειδή έχετε πρόσβαση στο WHM, μπορείτε να δημιουργήσετε κάθε ιστότοπο με το δικό του ξεχωριστό cPanel. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ιστότοπος ή πελάτης αποκτά τη δική του σύνδεση για να διαχειρίζεται τις δικές του ρυθμίσεις φιλοξενίας, απομονώνοντάς τον πλήρως από άλλους χρήστες στον ίδιο διακομιστή ή στο λογαριασμό σας. Αυτό βελτιώνει την απόδοση του ιστότοπου και την ανθεκτικότητα από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού.

Cloud web hosting είναι ένας τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων που χρησιμοποιεί ένα δίκτυο διακομιστών για την αποθήκευση των δεδομένων της ιστοσελίδας σας. Αυτό σας επιτρέπει να μοιράζεστε το χώρο του διακομιστή με άλλους οργανισμούς και μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των φορτίων, στη διαχείριση των αιχμών της κυκλοφορίας και στη μεγιστοποίηση του χρόνου διαθεσιμότητας.

Η φιλοξενία του WordPress έχει να κάνει με τη διασφάλιση ότι ο ιστότοπός σας στεγάζεται σε διακομιστές που είναι ειδικά σχεδιασμένοι για την πλατφόρμα WordPress.

Επιλέγοντας έναν πάροχο που ειδικεύεται στη φιλοξενία WordPress, όπως η Lionhost, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός σας θα απολαμβάνει καλύτερες επιδόσεις, ισχυρότερη ασφάλεια από κυβερνοεπιθέσεις και αυτοματοποιημένες ενημερώσεις εφαρμογών και πρόσθετων προγραμμάτων.

hostiko-72-img02
Join Our Channel