Το Auto-Renew κρατά τα domains και τις υπηρεσίες σου ενεργά χωρίς χειροκίνητη ενέργεια.
Άνοιξε τη σελίδα λεπτομερειών του domain ή της υπηρεσίας. Θα βρεις το διακόπτη Auto-Renew. Όταν είναι ενεργός το σύστημα δημιουργεί και προσπαθεί να πληρώσει το τιμολόγιο ανανέωσης πριν τη λήξη.
Βεβαιώσου ότι έχεις αποθηκευμένο τρόπο πληρωμής ή αρκετό υπόλοιπο. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις όποτε θες.
Θα συνεχίσεις να λαμβάνεις email υπενθύμισης πριν την ανανέωση.
